Privacy statement

Dit is de privacy verklaring van Topicus*, welke is bedoeld om sollicitanten te informeren over de wijze waarop Topicus de gegevens van sollicitanten verzamelt en verwerkt en is van toepassing op alle werving- en selectie procedures bij Topicus*.

Deze privacy verklaring kan telkens worden aangepast aan recente ontwikkelingen. Kijk dus regelmatig op deze website om op de hoogte te blijven van eventuele aanpassingen.

Welke gegevens verwerken wij?

Voor de afhandeling van jouw sollicitatie verwerken wij de volgende gegevens: voornaam, achternaam, geslacht, geboortedatum, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, telefoonnummer extra, e-mailadres, opleidingsniveau, opleidingsrichting, beschikbaarheid, jouw cv en motivatie. Voor het instellen van een Jobalert verwerken wij de volgende gegevens: e-mailadres, jouw zoekcriteria en de gekozen frequentie om de Jobalert te ontvangen.

Hoe lang bewaren wij jouw gegevens?

De door jou aan Topicus verstrekte persoonsgegevens inclusief cv en motivatie worden door Topicus bewaard gedurende een periode van 12 maanden na het einde van de sollicitatieprocedure. Na deze 12 maanden worden de door jouw verstrekte gegevens verwijderd. Indien je je aanmeldt voor de Jobalert bewaren we je gegevens  (e-mailadres en voorkeuren) tot het moment van afmelding. Heb je de baan gekregen en kom je in dienst bij Topicus, dan worden jouw gegevens onderdeel van jouw personeelsdossier.

Waarom verzamelen en verwerken wij jouw gegevens?

De gegevens en documenten die door jou worden verstrekt, bijvoorbeeld via de website middels een jobalert of sollicitatie via het digitale sollicitatieformulier, via social media of via emailadres @topicus.nl, worden door Topicus onder meer verwerkt om te bepalen of jij in aanmerking komt voor de vacature waarop je hebt gesolliciteerd of indien een open sollicitatie of je in aanmerking komt voor een positie binnen Topicus. Topicus zal de gegevens van jou vergelijken met de vacature(s) en de daarbij behorende kwalificaties en via de door jou verstrekte contactgegevens zullen wij je op de hoogte brengen en houden van de procedure. Daarnaast kunnen jouw gegevens worden verwerkt voor het doorgeven van informatie over andere vacatures waarvoor jij in aanmerking zou kunnen komen. Ook kunnen de gegevens van jou binnen Topicus worden doorgegeven om te bezien of je eventueel in aanmerking komt voor een andere functie dan de functie waarvoor je hebt gesolliciteerd. Verder kunnen de gegevens worden gebruikt om algemene informatie aan je te versturen, bijvoorbeeld over de Topicus organisatie en (career) events.

Als je wordt aangenomen, verwerken wij jouw persoonsgegevens voor het opmaken van de arbeidsovereenkomst, waaronder het opstellen van de arbeidsovereenkomst, aanmelding salarisadministratie, overige administratieve doeleinden om te zorgen voor een voorspoedige onboarding binnen Topicus.

Cookies

Topicus en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en jou op en buiten de website relevante vacatures te tonen. Door gebruik te maken van de site, stem je hiermee in. We gebruiken Google Analytics, Hotjar om het verkeer te meten op onze website. Dit geeft ons inzicht hoe bezoekers onze website gebruiken en geeft ons de mogelijkheden om de website te verbeteren. We maken gebruik van Facebook, Twitter, LinkedIn, AddThis en Google Plus zodat u informatie kunt delen met uw vrienden via sociale media. Ook Video (Youtube.com) maakt gebruik van dit soort cookies.

Jouw rechten als sollicitant

Jij hebt het recht op inzage in de verwerking van jouw persoonsgegevens. Verzoeken op dit gebied kun je mailen naar recruitment@topicus.nl. Naar aanleiding van een dergelijk verzoek, kan jij vragen om jouw gegevens te verbeteren, aan te vullen of  te verwijderen.

Mocht je een klacht hebben ten aanzien van de verwerking van jouw persoonsgegevens stuur dan jouw klacht aan recruitment@topicus.nl t.a.v. Recruitment/HR Manager. Indien Topicus geen gehoor geeft aan jouw klacht, kan jij je richten tot de relevante overheidsautoriteit (Autoriteit Persoonsgegevens).

Heb je vragen of opmerkingen?

Vragen en opmerkingen over deze privacyverklaring en de wijze waarop Topicus omgaat met persoonsgegevens van sollicitanten dienen te worden gericht aan: recruitment@topicus.nl. Dit e-mailadres is enkel bestemd voor vragen over de privacyverklaring en het verzamelen en verwerken van gegevens door Topicus in het kader van werving en selectie.

Sollicitaties en vragen over het werving- en selectieproces nemen wij enkel in behandeling via de website van https://werkenbijtopicus.nl en de daarop aangegeven contactgegevens.

*Onder Topicus wordt begrepen; Topicus B.V., Topicus.Finance B.V., Topicus.Healthcare B.V., Topicus.Eduction B.V., Topicus Overheid B.V., Topicus Security B.V. en alle aan haar gelieerde ondernemingen en deelnemingen.

Topicus Finance – Amsterdam

John M. Keynesplein 12, Amsterdam

Topicus Finance – Deventer

Singel 25, Deventer

Topicus Hoofdkantoor – Deventer

Singel 25, Deventer

Topicus Finance – Groningen

Helperpark 270 - 298, Groningen

Topicus Zorg – Groningen

Helperpark 270 - 298, Groningen

Topicus Finance – Zwolle

Zuiderzeelaan 23, Zwolle

Topicus Legal – Zwolle

Zuiderzeelaan 23, Zwolle

Topicus Onderwijs – Deventer

Singel 9, Deventer

Topicus Onderwijs – Enschede

M. H. Tromplaan 10-12, Enschede

Topicus Overheid – Enschede

M. H. Tromplaan 10-12, Enschede

Topicus Onderwijs – Nijmegen

Keizer Karelplein 32F, Nijmegen

Topicus Onderwijs – Utrecht

Winthontlaan 200, Utrecht

Topicus Zorg – Deventer

Keizerstraat 43, Deventer

Topicus Zorg – Leiden

Doezastraat 2A, Leiden

Topicus Zorg – Utrecht

Da Costakade 45, Utrecht

Topicus Zorg – Wageningen

Costerweg 1K, Wageningen