Donato

Donato- Wielrennen

“Vanaf mijn twaalfde begon ik al met mountainbiken en op mijn zestiende kocht ik mijn eerste racefiets. De adrenaline, de kick als je met 90 km p/u op die platte bandjes zonder angst naar beneden rijdt. Ja, dat vind ik echt fantastisch! Maar ook super steile bergen omhoog als ik bijvoorbeeld in Italië ga fietsen. En dan over die top rijden. Echt geweldig. Eigenlijk is het in mijn werk als consultant net zo: met mijn klanten pak ik ook ‘bergjes’, zijn we niet te stoppen en bereiken we op die manier gezamenlijk de finish.”


oktober 16th, 2016

Ted & Mark

Ted & Mark - muziek

“Muziek maken vinden wij echt het leukste wat er is. Het geeft een enorm gevoel van vrijheid. En muziek verbindt. Wij hadden nog niet eerder met elkaar gespeeld, maar naar aanleiding van deze fotosessie hebben we plannen! Ted heeft al eerder opgetreden met collega’s en Erwin Nijhoff, dus de ambitie is hoog. Jezelf continu willen verbeteren en het beste uit jezelf willen halen. Doen waar je goed in bent. Daarom is het ontzettend leuk dat wij hier in ons werk ook volledig de ruimte en vrijheid krijgen.”


oktober 6th, 2016

Marco

Marco- Larpen

“Nee, bij Topicus verbaast niemand zich over de LARP (Live Action Role Playing) avonturen die ik op Facebook zet. LARPen is een soort toneel. Je bedenkt een karakter en gaat die vervolgens spelen. Tijdens het spel blijkt wat je bedacht had toch anders te werken. En daar improviseer je dan mee. Net zoals bij interaction design waarin je vooraf weet dat sommige dingen gaan werken en sommige niet. En wat niet werkt verbeter je.”


oktober 6th, 2016

Laura

Vacature slide 2

“Eigenlijk keek niemand raar op toen ik over mijn hobby konijnen trainen vertelde. Ik heb mijn konijn al drie jaar en ik heb hem kunstjes geleerd. Apporteren bijvoorbeeld. Dat vindt Hussel heel erg leuk. Ook al werk ik hier nog maar kort, ik voel dat ik hier kan laten zien wie ik ben en wat ik interessant vind. Ik kom oorspronkelijk uit het onderwijs en leer nu programmeren. Zo wil ik niet alleen konijnen, maar ook mensen iets bijbrengen.”


september 30th, 2016

Thijs, Rob & Joris

Thijs, Joris en Rob - rugby

“Wij hebben samen in hetzelfde team gespeeld. Het mooie van rugby is zowel de individuele- als team krachtmeting. Voor elke lichaamsbouw is er namelijk wel een positie in het veld en moet je je 100% geven. Ondanks dat rugby een hele fysieke sport is, moet je best wel nadenken over gameplay en strategie. Net zoals bij onze projecten heb je dan ook echt een team nodig met mensen uit verschillende disciplines om samen tot een doel te komen.”


september 29th, 2016

Topicus Finance – Amsterdam

John M. Keynesplein 12, Amsterdam

Topicus Finance – Deventer

Singel 25, Deventer

Topicus Hoofdkantoor – Deventer

Singel 25, Deventer

Topicus Finance – Groningen

Helperpark 270 - 298, Groningen

Topicus Zorg – Groningen

Helperpark 270 - 298, Groningen

Topicus Finance – Zwolle

Zuiderzeelaan 23, Zwolle

Topicus Legal – Zwolle

Zuiderzeelaan 23, Zwolle

Topicus Onderwijs – Deventer

Singel 9, Deventer

Topicus Onderwijs – Enschede

M. H. Tromplaan 10-12, Enschede

Topicus Overheid – Enschede

M. H. Tromplaan 10-12, Enschede

Topicus Onderwijs – Nijmegen

Keizer Karelplein 32F, Nijmegen

Topicus Onderwijs – Utrecht

Winthontlaan 200, Utrecht

Topicus Zorg – Deventer

Keizerstraat 43, Deventer

Topicus Zorg – Leiden

Doezastraat 2A, Leiden

Topicus Zorg – Utrecht

Da Costakade 45, Utrecht

Topicus Zorg – Wageningen

Costerweg 1K, Wageningen